Kedves Lapszerkesztő!
Mivel nem találtam meg a bemutatkozásodat, nem is tudom, hogy szólítsalak, talán Gyöngyi, atöbbi hozzászólásból ítélve.
Nagyon szép, sokrétű, igényes és hasznos ez az oldal, szivesen lapozok benne, sok jó receptet találtam. Az külön dicséretes, hogy képek is vannak mellékelve, a gondom csak az, egynémely süteményből nekem nem tűnik ki, hogy gyúrni, nyújtani kell, vagy kavari, önteni, és hogy kb. abból a megadott adagból mekkora lapot kell sütni, h se vékony, se vastag ne legyen, meg hány fokon és mennyi ideig. Hogy közepesméretű tepsi, hagyján, de mikor ugy fogalmaz a szerző, h a tésztát összállítjuk, eldolgozzuk ... és megsütjük... nem vagyok kezdő, de ez még mindig gondot jelent.
Talán, ha a kedves beküldők erre is tekintettel lennének...
Sikeres sütés-főzést kívánok mindenkinek, a Szerkesztőnek további jó munkát.
Üdvözlettel: cicamama
Kedves Cicamama!
A főoldalon írtam csak pár sort magamról - itt elsősorban a recpeptek a fontosak, nem én, de tényleg Gyöngyi vagyok:) M.G.Gy. a monogrammom.
A másik kérdésedre: igyekszem, igyekszünk nagyon pontosan fogalmazni, minden információt megadni - de úgy látszik, vannak még hiányosságok. Kérlek, hogy a konkrét receptnél tedd fel a kérdésed - (Juhász Ilonkát, és Orbán Rozit nem tudom elérni), de a többi receptnél tudunk válaszolni, ha valami nem teljesen egyértelmű.
Nagyon köszönöm a hozzászólásod, az észrevételeidet, az építő kritikát!
További jó sütést-főzést kívánok, üdvözlettel: M.G. Gyöngyi ( a szerkesztő)
|