[543-524] [523-504] [503-484] [483-464] [463-444] [443-424] [423-404] [403-384] [383-364] [363-344] [343-324] [323-304] [303-284] [283-264] [263-244] [243-224] [223-204] [203-184] [183-164] [163-144] [143-124] [123-104] [103-84] [83-64] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1]
Ha már itt jártam, akkor ide is beköszönök ! :)
Nagyon sok szeretettel ölellek drága Barátnőm !
Puszi !
Puszi! Örülök Neked, de nem ám egy év múlva jelentkezel megint! Gyöngyi
|

Kedves Laci, köszönöm szépen! Ölellek: Gyöngyi
|
Gyöngyike!
Igaz hogy már benne járunk az uj évben, de a jókívánságok sosoem jöhetnek későn, neked és családodnak boldog újévet jó egészséget kívánok, és hozzál még sok-sok új recepet
puszi Éva
Köszönöm Évike, én is sikeres, egészséges, boldog esztendőt kívánok! 
Puszi: Gyöngyi
|
Kedves Gyöngyike!
Nagyon örülök, hogy ennyi finom recept között lehet válogatni.
Gratulálok! Jetasa
Kedves Jetasa! Mosolyt csaltál az arcomra, köszönöm:) Igyekszem, igyekszünk.. Remélem sok-sok finomságot találsz itt! Sok-sok finom falatot kívánok Neked, és kedves Családodnak! Üdvözelttel: Gyöngyi (a szerk.)
|
Szeretettel köszöntök Mindenkit!
Receptek között kutattam és a "véletlen" idehozott. Nagyon örülök, mert egy régen elfelejtett receptet is találtam. Édesanyám és Nagymamám gyerekkoromban készítették el amikor még nem volt szaloncukor vagy legalábbis nem ilyen finomak mint most. Suhajda a neve. Karácsonyra meglepem vele a Családomat akiket nagyon szeretek.
Nagyon boldog örömteli Karácsonyi Ünnepeket kívánok! Jetasa
|
Kedves Gyöngyi!
Túrós süti receptet keresve bukkantam honlapodra.
A Bólyai túrós-t sütöttem meg! Köszönöm! Egyszerű, de nagyon fínom lett! Kicsit túl sütöttem, de ez nem a recept hibája. :)
Találtam még kenyér recepteket is, nagyon örülök ezeknek is!
Üdv: Edit
Kedves Edit, örülök, hogy ízlett:) További kellemes böngészést, és jó sütögetést kívánok: Gyöngyi
|
Gyöngyikém,hosszú,viszontagságos nyár után(közben?) benéztem hozzád, egy kis frissülésért.
Remélem,jól pihentél! Zs.
Örülök, hogy benéztél:) Igen, megvolt a pihenés is:) Várlak máskor is, szia: Gyöngyi
|
Bocsásson meg, most látom, hogy a receptek között Ön is pulykát említ, nyilván kényszerből, mert hol kapni ma már borjúbélszínt. A megjegyzésemet természetesen viccnek szántam.
Köszönöm az előző hozzászólást, tanulságos volt! Bélszínt a budapesti vásárcsarnokban lehet kapni időnként, vadászatot igényel, kétségtelen.. Üdvözelttel: Gyöngyi a szerk.
|
Tisztelt Asszonyom,
most találtam az oldalára, kitűnő és érdekfeszítő, a levesbetét töltelék máris megragadta a képzeletemet, elkészítem. Talán az ököruszályhoz illene a legjobban.
Egy másik verzió a cordon bleu eredetével kapcsolatban: ismertem szerint az ételt először 1935. június elsején készítette el az SS Normandie francia luxus-gőzhajó főszakácsa, abból az alkalomból, hogy a hajó elnyerte a kék szalagot, elsőként lépve át a 30 csomó/óra (mintegy 60 km/óra) átlagsebességet.. Ez volt az ünnepi vacsora főfogása. Ahogy Ön is pontosan megjegyzi: a sajttal és sonkával töltött, göngyölt, panírozott borjúbélszínről van szó. Aki viszont a sertéskarajból, pulykából készült szörnyűséges utánzatokat cordon bleu-nek nevezi, az egyéb szörnyűségre is képes. Sajnos az eredeti fűszerezéséről és különösen a panírozás fűszerezéséről nincs információm, pedig állítólag ezt követően minden New York-i érkezéskor szervírozták ezt a költeményt. A hajó 1942-ben a New York-i kikötőben süllyedt el, és állítólag a francia konyha iránt kevéssé fogékony, többnyire brit és amerikai utasok gúnyos pletykája volt, hogy a balesetet a főszakács idézte elő: a hajó szégyenében merült alá.
|
Drága Gyöngyikém, nézelődtem már egy kicsit itt a "háztájidban" , néhány ötletet gyűjtögetek az elkövetkezendő napok menüihez 
Meg kicsit ismét újraélesztettem a G-portálomat (hehe úgy látszik ez évenként tavasszal rámjön), ha van kedved -és persze időd- nézz be, vannak új karaoke dalaim, meg a HUMOR sarok is bővült ezzel-azzal...stb... 
Majd megyek a Fórumba is, csak jussak el odáig.
(Hű, mekkora "távolságok" vannak itt az interneten, mi??) 
Puszillak és szeretettel gondolok rád:
Ági

www.alliteracio.gportal.hu

Benéztem:) Puszi: Gyöngyi
|
Köszönöm hogy megkönnyited számomra a mindennapokat a receptekkel!! A fözés egy kin mert sosem tudom mit fözzek és föleg hogyan, de igy sokkal könnyebb!
Köszönöm hogy ennyi idöt fektettél/fektetsz az oldalba, nagyszerü site! 
Legyen szép napod!
Niki Phoenixböl 
Kedves Niki, jó messziről keveredtél ide:) Örülök, hogy tetszik az oldal, igyekszem továbbra is! Jó sütést főzést kívánok, üdvözlettel: Gyöngyi
|

Köszönöm Laci, nagyon figyelmes vagy:)
|

Köszönöm szépen kedves Laci:) |
Drága "Lakoma" ! További sok sikert és még sok jó receptet kívánok az oldaladhoz! Boldog 4. szülinapot!
Babett
|
Kedves Gyöngyi!

Szeretnék itt is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánni Neked, és Kedves Családodnak is.
Üdvözlettel:
András
|
[543-524] [523-504] [503-484] [483-464] [463-444] [443-424] [423-404] [403-384] [383-364] [363-344] [343-324] [323-304] [303-284] [283-264] [263-244] [243-224] [223-204] [203-184] [183-164] [163-144] [143-124] [123-104] [103-84] [83-64] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1]
|